Karlsborgs bruk söker

Semestervikarier till El/Auto

 

El/auto har en tydlig underhållsstrategi där driftsäkerhet och planerbart underhåll är en nyckel för att leda mot ett underhåll i världsklass. Vill du få möjligheten att arbeta inom ett internationellt bolag med stark lokal förankring som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Oavsett om det är ditt första arbete efter studier eller om du vill testa något nytt så har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig! Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Till denna roll välkomnar vi därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund.

Om tjänsten
Vi söker nu semestervikarier som vill arbeta i rollen som Automationselektriker med inriktning mot el eller instrument. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förebyggande underhåll samt att felsöka, analysera och åtgärda fel i produktionsutrustningen. Du kommer att utföra service- och reparationsarbeten på våra anläggningar genom fortlöpande tillsyn och snabba arbetsinsatser vid oförutsedda stopp, haverier och planerade stopp. Kontroll, trimning och felsökning av styr- och reglerkretsar är exempel på vad du får möjlighet att utvecklas inom.

Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Tjänsterna är semestervikarier på heltid och förlagda till dagtid men beredskap kvällar och helger kan ingå.

Kvalifikationer
Du behöver ha pågående eller avslutad gymnasieutbildning inom el med godkända betyg. Du behärskar svenska i tal och skrift och ytterligare språkkunskaper såsom engelska, tyska och finska är meriterande. 

Personliga egenskaper
Du är noggrann och drivande med förmåga att ta initiativ som krävs för att nå resultat. Arbetet förutsätter att du är bra på att samarbeta med andra. Vi har som mål att arbeta mer förebyggande så det är viktigt att du kan analysera och hitta långsiktiga lösningar. Detta gör du tillsammans med andra så är det viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Karlsson, Gruppchef El, telefon +46 (0)923-662 06 eller nicklas.karlsson@billerudkorsnas.com
Jukka Ohtonen, Gruppchef Automation, telefon +46 (0)923-664 25 eller jukka.ohtonen@billerudkorsnas.com
Roger Lahti, Sektionschef El/Automation, telefon +46 (0)923- 662 99 eller Roger.Lahti@billerudkorsnas.com 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.