Karlsborgs bruk söker

Semestervikarier till Customer Service

Är du en person med stor servicekänsla som trivs med ett arbete med många kontaktytor? Vill du vara en del i ett team där alla arbetar för att nå uppsatta mål inom ett internationellt bolag med stark lokal förankring som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Om ja, då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu semestervikarier till Karlsborgs bruk inom Business Support och avdelningen Customer Service Mill. Avdelningen är en del av orderprocessen och har order- produktions- och leveransplanering som huvudområden. Som sommarjobbare är du en viktig del i ett team där vi alla arbetar för att nå uppsatta mål. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Customer Service Specialist är länken mellan våra kunder, Sales Managers och Customer Service Mill. Dina huvudsakliga uppgifter är att ge våra kunder professionell service och därmed bidra till kundnöjdhet. Som kontaktperson och ansvarig för tilldelade kunder så hanterar du kundfrågeställningar, kundorder och fakturor. Viktigt är också att uppdatera kunderna om orderstatus och eventuella avvikelser.

Leveransplanerare  beordrar och säkerställer transporter av färdigvaror. Du ska också följa upp och se till att kunden får sitt gods i tid. I vissa fall ska du förtulla, utfärda transport dokument och kontrollera leverantörsfakturor. Du kommer som leveransplanerare att ha mycket kundkontakt, kontakt med Customer Service Centers utspridda över hela världen och Utlastningspersonal på bruk. 

Produktionsplaneraren  ska bekräfta, planera och optimera inkommande order för en designerad pappersmaskin. Du ska skapa körplaner och följa upp utfallet för att kunna agera proaktivt vid avvikelser. Du är den dagliga kontaktpersonen med produktionen. Du kommer även som produktionsplanerare ha mycket kontakt med Customer ServiceCenters utspridda över hela världen.

Skriv tydligt i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Tjänsterna är semestervikariat på heltid och arbetstiden är förlagd dagtid.

Kvalifikationer
Du har en 3-årig gymnasieutbildning med godkända betyg samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.
Meriterande är om du har högskole- och universitetutbildning inom logistik/supply chain management eller motsvarande, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, bra datavana samt systemförståelse och kunskaper i ryska.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, systematiskt arbetssätt, flexibilitet och noggrannhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Allis Lindbäck, Customer Service Mill Manager 070-673 41 60 eller epos: allis.lindback@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.