Karlsborgs bruk söker

Semestervikarie till Inköp

Är du en engagerad person med en vilja att ta dig an nya utmaningar? Vill du vara en del i ett team där alla arbetar för att nå uppsatta mål? Om ja, då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Som sommarjobbare inom Inköp är du en viktig del i ett team där vi arbetar med avrop och inköp av varor och tjänster. Övriga förekommande arbetsuppgifter inkluderar arkivering, registervård samt övriga kontorsrelaterade arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer
Du som söker är 18 år och har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning  med godkända betyg, goda allmänna datorkunskaper samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande är avslutade eller påbörjade studier inom supply chain management, ekonomi eller liknande samt erfarenhet från arbete med affärssystemet IFS eller liknande.

Personliga egenskaper
Som person bör du vara kommunikativ, ansvarstagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Johansson, tel 0923-661 64, e-mail: goran.l.johansson@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.