Vad kan man arbeta med på BillerudKorsnäs?

Miljoner människor världen över kommer i kontakt med våra förpackningsmaterial varje dag, året runt. Eftersom förpackningar är en del av våra liv påverkar vi människors vardag och vårt samhälle. Det är ett stort ansvar, men innebär också stora möjligheter att utmana och förbättra.

Vår verksamhet omfattar en bred mängd kompetensområden: allt från experter på tillverkningsprocessen för papper, till att skapa smartare förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Det spelar ingen roll om du arbetar i en av våra produktionsenheter, i ett av våra affärsområden eller som en del av supportorganisationen. Du kan alltid vara säker på att ingå i ett hårt arbetande och kompetent team.

Tillverkning: Hängivna till att producera högkvalitativa och förnybara förpackningsmaterial (papper och kartong) på ett resurseffektivt och miljövänligt sätt. Vi söker efter personer till en mängd olika roller, bland annat ingenjörer, tekniker och operatörer inom områden som produktion, underhåll, automatisering, energi, miljö, kvalitet, lager och laboratorium.

Marknad: Marknadsföring och försäljning av våra högkvalitativa material till kunder, samt utveckling av verksamheten och innovativa förpackningslösningar. Vi söker efter personer som vill arbeta inom bland annat kommersiell och teknisk försäljning, affärs- och produktutveckling, FoU, supply chain och kundtjänst.

Stödfunktioner: Utveckling av och stöd till kärnverksamheten inom specialområden, så att vi kan uppnå våra mål på ett effektivt sätt. Vi söker efter personer som vill arbeta med bland annat HR, IT, finans, verksamhetsutveckling, logistik, skogsbruk, marknadsföring, inköp, kommunikation och hållbarhet.

Se även

Lediga Tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.

Vad erbjuder BillerudKorsnäs?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.