Vår rekryteringsprocess

För att vara säker på att vi väljer de bästa medarbetarna, investerar vi mycket tid och engagemang i vår rekryteringsprocess. Det är också viktigt för oss att du informeras om vår rekryteringsprocess och vet vad som händer härnäst. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, se därför till att skicka in din ansökan så fort du ser en tjänst som skulle passa dig.

Vad vi letar efter

Vad vi söker i en ny medarbetare är naturligtvis beroende av vilka arbetsuppgifter som ska utföras. Det vi alltid söker engagerade lagspelare med rätt driv, professionalism och den innovationskraft och kreativitet som gör verklig skillnad för framtiden. Människor som vågar ta för sig. Gör du?

Urval

Yrkeskvalifikationer och din individuella profil är viktiga kriterier som används i urvalet. Det är också viktigt att vi förstår varför du har sökt den aktuella tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Om vi tror att du kan vara en potentiell kandidat för den position du sökt, kommer vi att kontakta dig.

Intervju

Intervjun syftar till att bedöma yrkeskvalifikationer, erfarenheter och att få en bild av dig som person. Vi bedömer dig utifrån de krav som ställs i den befattning vi söker. Din personlighet är viktig precis som professionell och internationell erfarenhet samt språkkunskaper och andra relevanta kunskaper och förmågor. Vårt bästa tips till dig är att komma väl förberedd och att vara dig själv.

Test

Är du framgångsrik efter första intervjun, ber vi dig göra ett test som ett komplement till de dokument som du har lämnat in. Vi gör detta för att lära känna dig mer och få en ännu bättre grund för dialog och för nästa steg i processen.

Andra intervjun

Den andra intervjun görs vanligtvis tillsammans med HR och rekryterande chef och där du får möjlighet att träffa fler anställda och chefer från BillerudKorsnäs.

Se även

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

Lediga Tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.

BillerudKorsnäs i världen

BillerudKorsnäs försäljningsorganisation verkar för att betjäna alla 1100 kunder på ett effektivt sätt över hela världen. Klicka här.