Aktiv arbetsgivare

Samhällets utveckling är basen för en hållbar framtid. Det gäller både lokalt där vår verksamhet finns men även globalt där andra stora utmaningar finns. Som största arbetsgivaren på fler av de orter där vi är verksamma tar vi vårt ansvar och bidrar till utvecklingen.

Globala insatser

Samarbetet med Action Aid fortsatte under året där BillerudKorsnäs medarbetare har möjlighet att skänka en summa till Action Aid, där sedan BillerudKorsnäs går in med extra pengar. Ett nytt samarbete slöts även med den franska ideella organisationen Tara Expeditions, som uppmärksammar ett stort problem i världshaven, plastskräpet. Läs mer om våra partnerskap här.

Stolt huvudsponsor till IGEday

På BillerudKorsnäs vill vi uppmuntra att fler tjejer att söka sig till ingenjörsyrken. Idag är det bara 33% av de som examineras som är kvinnor, detta vill vara med att förändra! Därför har vi sedan många år varit stolt huvudsponsor till IGEday som aktivt arbetar med frågan.

IGEday (Introduce a girl to engineering day) är ett event där tjejer och icke-binära mellan 13-19år kan besöka något av våra kontor för att få en glimt av allt spännande som finns att jobba med som ingenjör.

Här hittar du mer information om anmälan

 

Se även

Lediga Tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

The Trainee Blog

Är du nyfiken på vad det innebär att vara trainee på BillerudKorsnäs? Följ traineerna på bloggen här.