Intresseanmälan

Examensarbete BillerudKorsnäs huvudkontoret

Skriver du ditt examensarbete hos oss på BillerudKorsnäs kommer du få möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande frågor, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden.

Om vi inte har något utannonserat ex-jobb som passar dig är du välkommen in med din intresseanmälan. Vi stämmer kontinuerligt av möjligheter att ta emot ex-jobbare inom företaget samt inkomna intresseanmälningar med organisationens behov.

Din ansökan:
Vi vill att din ansökan innehåller:

  • CV (från samtliga om ni är flera studenter)
  • Personligt brev
  • Vi vill även att du/ni specificerar områden som är av intresse att skriva inom, eller ännu bättre att du/ni har ett förslag på en egen idé som du vill utreda inom BillerudKorsnäs verksamhet. 

Obs ansökningar via mail mottages ej.   

Kontakt
Tim Paradis,HR Solna

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?