Intresseanmälan examensarbete Karlsborg

Skriver du ditt examensarbete hos oss på BillerudKorsnäs kommer du få möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande frågor, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden. Om vi inte har något utannonserat ex-jobb som passar dig är du välkommen in med din intresseanmälan. Vi stämmer kontinuerligt av möjligheter att ta emot ex-jobbare inom företaget samt inkomna intresseanmälningar med organisationens behov.

På Karlsborg bruk, nordöst om Luleå, finns långa traditioner och djupgående kunskaper om papperstillverkningens ädla konst. Tvärfunktionella team arbetar kontinuerligt med att förbättra processer och effektivisera genom hela förädlingskedjan. Ett arbete som går hand i hand med att hitta nya möjligheter med papper, och nya möjligheter för våra kunder att få allt smartare förpackningslösningar. I Karlsborg utvecklas världsledande säck- och kraftpapper som uppfyller höga krav från många olika typer av industrier och användningsområden. Här finns även vårt Sack lab. Här arbetar cirka 430 av BillerudKorsnäs anställda och brukets produktionskapacitet är cirka 300 000 ton/år.

Din ansökan:
Vi vill att din ansökan innehåller:

  • CV (från samtliga om ni är flera studenter)
  • Personligt brev
  • Vi vill även att du/ni specificerar områden som är av intresse att skriva inom, eller ännu bättre att du/ni har ett förslag på en egen idé som du vill utreda inom BillerudKorsnäs verksamhet. 

Obs ansökningar via mail mottages ej.   

Kontakt
Maud Stoltz, HR.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?