Charm, Göteborg

Datum: 4 feb 2020 - 5 feb 2020
Var: Göteborg

BillerudKorsnäs är ett företag med stor framtidstro där fokus ligger på innovation, expansion och hållbarhet. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar varje anställd till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Att varje medarbetare ser sin del och sitt bidrag till företagets övergripande mål och verksamhet tycker vi är en viktig motivationsfaktor.

Vi på BillerudKorsnäs gillar att utmanas, gör du? BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid! Här hör man sällan "det har vi prövat förut” eller "det där kommer aldrig att gå". Har du en bra idé och rätt driv så tillåts du pröva nya vägar hos oss.

BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och tillsammans utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Besök då vår monter på Charm och lär känna BillerudKorsnäs som arbetsgivare, vi vill lära känna vår framtid!