Johan Isaksson, Process Engineer

Namn: Johan Isaksson 

Vad studerade du? Masterexamen i kemiteknik, Åbo Akademi Finland

När var du trainee? 2010

Vad började du arbeta som och vad arbetar du med idag? Jag började som produktionsingenjör på Gruvön. Idag arbetar jag som processingenjör för den nya kartongmaskinen KM7 på Gruvön.

Vad var det bästa med att vara trainee? Som trainee introduceras du till företagets samtliga delar och funktioner och till den fullständiga produktionsprocessen.

Hur har traineeprogrammet påverkat din karriär? Traineeprogrammet var en bra början för mig och jag fick möjligheten att komma i kontakt med olika yrken inom BillerudKorsnäs. Efter traineeprogrammet arbetade jag under 2011 som produktionsingenjör. Sedan var jag projektledare under förvärvet och övertagandet av PM1 och PM7 från UPM 2011-2012. Därefter arbetade jag som inspektör för avdelningen för kemisk återvinning på Gruvön 2013-2015. Sedan 2015 arbetar jag med processteknik för KM7 och projektet Next Generation på Gruvön.

Varför skulle du rekommendera andra att ansöka till traineeprogrammet? Programmet är ett perfekt sätt att börja sin karriär på inom BillerudKorsnäs. Efter programmet kommer du att få nya och spännande utmaningar inom företaget!