Karriärmöjligheter

Varje medarbetare är unik och en bra karriär kan se ut på många olika sätt. Kanske drömmer någon om att bli chef, en annan specialist medan en tredje helst vill arbeta som operatör.

 

150 olika yrkesroller

Kompetensutveckling är en strategisk fråga hos oss och vi strävar efter att våra medarbetare ska ha möjlighet att utveckla sina styrkor. Vi uppmuntrar våra medarbetare att göra aktiva vägval och erbjuder därför stöd i deras framtida karriärval. Förutom ett stort kompetensutbyte genom dina kollegor i det dagliga arbetet, erbjuder vi utbildningar, utvecklingsprogram, fördjupande kurser och nätverk. Vid det årliga utvecklingssamtalet kommer du och din chef överens om vad du behöver för att utvecklas.

Inom BillerudKorsnäs finns 150 olika yrkesroller. Alla lika viktiga för slutresultatet. Inom företaget finns en imponerande bredd i kompetens som vi är mycket måna om att behålla och utveckla.

Genom att vidareutbilda våra medarbetare ökar vi deras kunskap samtidigt som vi blir ännu starkare som företag. Vår kunskap omfattar alla aspekter av papperstillverkning och förpackningslösningar, inklusive konstruktion och design, tillverkning, funktionalitet, hållbarhet och materialval. Det ställer höga krav på en professionell bredd av kunniga medarbetare inom många områden. För att utvecklas vidare söker vi kvalificerade personer med personligt driv och entreprenörsanda.

Hos oss arbetar du med modern teknik och i en arbetsmiljö där du har stort spelrum för dina idéer. Vi ger dig stora möjligheter att ta tillvara ditt yrkeskunnande och din innovationskraft. Tillsammans kan vi skapa högklassiga, nyfiberbaserade material för morgondagens avancerade förpackningslösningar.

Se även

Möt Andrei Krés

Andrei Krés sommarjobbade som rullare i Grums, idag hanterar han BillerudKorsnäs finansiella risker.

Lediga Tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.

Vad kan man arbeta med på BillerudKorsnäs?

Läs mer här om vad du kan arbeta med på BillerudKorsnäs