Utmärkelser

Vi är stolta över att inte vara ensamma om att tycka att vi är en av de bästa arbetsplatserna. I flera mätningar visar det sig att BillerudKorsnäs placerar sig som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Karriärföretag 2020 

Efter utförlig granskning utser Karriärföretagen årligen Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Sveriges 100 karriärföretag har utsetts sedan 2011 för att framhäva arbetsgivare som kan erbjuda unika utmaningar och som med sitt genuina engagemang i medarbetarna är landets främsta arbetsgivare. Ett certifierat Karriärföretag är en Svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer.

BillerudKorsnäs bland de 10 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige 2018

Varje år kartlägger globala rekryteringsföretaget Randstad Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. I år hamnade BillerudKorsnäs på en hedrande plats nummer 9 - ett jättekliv från att 2017 varit utanför topp 20. Randstads undersökning, Employer Brand Research, är världens mest omfattande oberoende undersökning inom employer branding. I undersökningen som utförs av Kantar TNS på uppdrag av Randstad djupintervjuas över 175 000 respondenter i 30 länder om sin inställning till landets 150 största arbetsgivare, sett till antalet anställda. I Sverige har över 5 000 respondenter intervjuats och undersökningen ger en representativ bild av hur svenska folket uppfattar olika arbetsgivare.

Företags- och Karriärbarometern

När Sveriges studenter respektive young proffessionals röstar fram sina drömarbetsgivare placerar vi oss i år igen bland landets 100 mest attraktiva arbetsgivare bland både studerande civil- samt högskoleingenjörer samt yrkesverksamma ingenjörer. Det visar den globala employer branding byrån, Universums, årliga undersökningar Företags- samt Karriärbarometern. Totalt har över 250 företag medverkat i respektive undersökning och Företagsbarometern besvarades av över 24 000 svenska universitets- och högskolestudenter medan 31 000 yrkesverksammaingenjörer från olika branscher besvarade Karriärbarometern.

Ingenjörsbarometern

För andra året i rad är BillerudKorsnäs utsedda till den mest attraktiva arbetsgivaren för ingenjörer inom skogs- och träbranschen. Detta enligt 2016 års Ingenjörsbarometer vilket är en undersökning som genomförs i samarbete mellan tidningen Ny Teknik och Sveriges Ingenjörer. Undersökningen besvarades av 14 291 ingenjörer och ingenjörsstudenter i Sverige. 

Nominerad till årets Employer Branding företag 2017

BillerudKorsnäs har 2017 blivit nominerade till årets Employer Branding företag av Universum med motiveringen:

”Detta företag har lyckats nå tydliga och starka resultat i Young Professionals gruppen i allmänhet och bland ekonomer och civilingenjörer i synnerhet. Man har genom sitt arbete med employer branding lyft fram den stora bredd av möjligheter och arbetsfält som finns inom företaget vilket imponerat på många Young Professionals. Vidare visar företaget förståelse för betydelsen av employer branding och etablering utav arbetet på flera olika nivåer och skapar stort intresse för frågan.”

Powered by People

För att hylla och lyfta företag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar ger NetSurvey årligen ut utmärkelsen Powered by People. Utmärkelsen är helt baserad på data från företags medarbetarundersökningar där medarbetarnas verkliga uppfattningar styr. Utmärkelsen Powered by People syftar till att premiera de företag som har arbetat hårt med resultaten från sin medarbetarundersökning 2016. Vi är stolta över att vara bland topp 10 bästa företag i kategorin Bästa bygg- och tillverkningsföretag!

Se även

Titta på vår varumärkesfilm

BillerudKorsnäs varumärkesfilm utmanar konventionella förpackningar genom att våga ställa de viktiga frågorna.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

Lediga Tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.