BillerudKorsnäs Pure Board – ett rent och kostnadseffektivt val till pappersmuggar

Säker

BillerudKorsnäs Pure Board är livsmedelssäker och smak- och luktneutral.

Hållbar

Nyfiberbaserad kartong från hållbart förvaltade skogar är ett miljövänligt val.

Resurseffektiv

Utmärkt körbarhet minimerar risken för avbrott och störningar i produktionen.

Högpresterande

Erbjuder enastående muggstabilitet.

BillerudKorsnäs Pure Board är en förstklassig kartong för pappersmuggar. Den är ren, hållbar, förnybar, och lämpar sig också för andra förpackningslösningar som kommer i direktkontakt med livsmedel.

Säkerhet, styrka och enastående stabilitet

BillerudKorsnäs Pure Board är en kartong för pappers-muggar och –tallrikar som kräver hög styvhet, låg ytvikt och hög renhet. Cup stock-kartongen är livsmedelssäker och lämpar sig för både kall och varm mat och dryck. Den är också ett mycket kostnadseffektivt alternativ tack vare god körbarhet vid konvertering och minimerar avbrott och störningar i produktionen. Cup stock finns tillgänglig i kvaliteterna 150–295 g/m2.

Lägg till en sleeve av BillerudKorsnäs FibreForm®

Det extremt formbara BillerudKorsnäs FibreForm®-pappret kan användas som isolerande sleeve på pappersmuggar av Pure Board. FibreForm kan präglas upp till tio gånger djupare än normalt papper, vilket gör värmeisolering möjlig.

Ladda ner

EPD/Certifikat

Vi står till tjänst och tillför mervärde

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du alltid har tillgång till vårt utbud av material, och för att ge support när det behövs. Om du vill optimera dina pappersförpackningar eller behöver teknisk support, hjälper vi dig på plats. Vårt globala nätverk ligger till grund till våra tjänster och är en enastående tillgång. Utnyttja den gärna fullt ut.

Logistik och leverans

För att säkerställa leverans och en effektiv process svarar vårt hängivna supportteam på ditt samtal utan dröjsmål.

  • Orderbekräftelse
  • Avvikelserapportering
  • Punktlighet med full spårbarhet

Teknisk service

Vår tekniska expertis finns tillgänglig för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt. Dra nytta av vår kunskap, labbservice och proaktiva teknikservice.

  • Proaktiv konsultation
  • Workshops och utbildning
  • Experthjälp på plats

inspiration

Trender som formar framtidens affärsperspektiv

Utmana konventionella förpackningar – trender som formar framtidens affärsperspektiv: I BillerudKorsnäs trendrapport presenterar vi sex...

Kontakt

Cup Stock

Kontakta oss här