Fullända ditt varumärke – kartonglösningar for premiumvarumärken

Lättviktning

Vårt material är tillverkat av nyfiber som gör det så starkt att förpackningsvikten kan reduceras – vilket spar resurser utan att det kompromissar med prestandan.

Former som imponerar

Skapa banbrytande former med hjälp av vår process för strukturell design.

Ögongodis

Skräddarsydda designrekommendationer och förpackningsidéer kan väcka nytt liv i ditt varumärke.

Finurliga funktioner

Förverkliga din önskade förpackningsform med specialisthjälp när det gäller öppningar, stängfunktioner, hällpipar osv.

Konsumenters miljömedvetenhet och fokus på hållbarhet blir allt större, vilket ökar efterfrågan på kartong som substitut för mindre hållbara förpackningsalternativ. BillerudKorsnäs Carton solutions tillhandahåller idéer om förpackningsdesign och processer – specialistkunskap som kan göra ditt varumärkes förpackningar till något utöver det vanliga. Vi har alltid hållbarhet i fokus, oavsett om vi sysslar med förstudier, konstruktionssupport eller färdiga förpackningskoncept. Vi tillhandahåller skräddarsydda strukturella designer, materialval och behandlingar som uppfyller dina mål. Vi gör prototyper som genomgår olika typer av förpackningstester under verkliga förhållanden, exempelvis formning, veckning, slitstyrka och tryckresultat. Utifrån detta kan du skapa hållbara förpackningar som skiljer sig från mängden i alla segment – från exklusiv dryck, kosmetik och skönhetsprodukter till choklad, konfektyr och läkemedel.

Visuella effekter

Vi analyserar, testar och rekommenderar det lämpligaste kartongmaterialet och ger dig råd i tryckfrågor.

Upplevelser utöver det vanliga

Vi har ett nära samarbete med dig så att dina förpackningskrav alltid kan uppfyllas. Våra specialister har tillgång till resurser som hjälper dig att skapa en varumärkesupplevelse som utstrålar finess och skönhet. Och allt har genomgått omfattande tester.

Form, funktion, finess

Utnyttja vår interna labbexpertis när du ska välja rätt förpackning och skapa former som sticker ut. Tack vare vårt starka material kan förpackningarna användas upprepade gånger utan att gå sönder.

Skönhet – mer än bara yta

Vi underskattar aldrig vikten av känsla och beröring. Ytkvaliteten på våra kartongmaterial lämpar sig utmärkt för värmefoliering.

Carton calculator – optimerar dina förpackningar

Med vår app Carton calculator kan du optimera din förpackningskonstruktion i relation till dina transportkrav. Specificera förpackningens mått, transportförhållanden, luftfuktighet och staplingsmönster och få på så sätt fram en förpackning som uppfyller alla dina krav.

Låt oss samarbeta

BillerudKorsnäs Carton solutions hjälper varumärksägare, konverterare och kreativa designbyråer att överföra sina idéer om förpackningsdesign till tillförlitliga förpackningslösningar som sticker ut i mängden. Med våra hängivna medarbetare och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera konstruktionsförslag inom två veckor efter en projektgenomgång.

Projektgenomgång

Vi anser att det är viktigt att ha ett nära samarbete ända från början. På så sätt kan vi få ärliga och tillförlitliga rekommendationer som gör det enklare att realisera uppsatta mål och förpackningskrav.

Förpackningsinnovation

Med vår djupgående expertis inom materialval och strukturell design har vi kunskap att driva innovationen framåt och skapa förpackningsalternativ som uppfyller eller överträffar önskemål och krav.

Förpackningsoptimering

Vi använder oss av laboratoriemätningar, dokumenterade labbtester och valideringar för att utvärdera, förbättra och optimera möjliga förpackningsalternativ.

Prototyper

Vi skapar CAM-prover och ser hur dessa förslag på strukturella designer fungerar på riktigt.

Rekommendationer

Vår djupgående kunskap om material betyder att vi kan rekommendera lösningar utifrån materialval, CAD-ritningar, CAM-prover och labbrapporter.

Utbildning – börja tidigt

Vi erbjuder utbildning via vår kartongskola och våra materialworkshops, där vi höjer medvetandet och inspirerar våra deltagare till att skapa hållbara förpackningar som utmärker sig.

Ladda ner

inspiration

New strength and stability

The white prototypes are used for demonstrating design possibilities, material properties in a real-life context and convertability. Because...

Style and Shape

Blister-dispensation medical packaging, made of BillerudKorsnäs White 220 gsm, demonstrating the design possibilities offered by a really strong...

Värde för premiumvarumärken

Är en konventionell förpackningslösning tillräckligt bra för dig? Eller är du ute efter en förhöjd kundupplevelse, mer kostnadseffektiva...

Kontakt

Carton Solutions

Kontakta oss här