Den första förseglade pappersförpackningen

Dammtät

Hållbar

Unik

Ren miljö och en förvarings- och leveranskedja utan att tumma på varken materialstyrka eller stabilitet. Den första förseglade pappersförpackningen är en förpackning för torra livsmedel, som tillverkats av 100 % förnybart nyfiber från skandinaviska skogar.

Lämna konkurrensen bakom dig

Vi kombinerade vår ingenjörskunskap inom förpackningar och vårt Axello ZAP-papper med den första VFFS (vertical form, fill and seal) -maskinen med ZAP-modul från Bosch. Resultatet är världens första förseglade förpackning för torra livsmedel, med fördelar som lägre kostnader för avfallshantering och minskat livsmedelssvinn, samt ett minskat koldioxidavtryck jämfört med likvärdiga konventionella förpackningar.

En form för varje funktion

Konsumenter dras till förpackningar för torra livsmedel som är hela och rena och har högkvalitativt tryck. För pappersförpackningar ska locka krävs det lilla extra i designen. Påsar som tillverkats av papper ur BillerudKorsnäs Axello-sortimentet lever upp till allt detta. Påsar som tillverkats av Axello är också livsmedelssäkra, hållbara och lämpade för en mängd torra livsmedel som exempelvis socker, gryn och mjöl.

Ladda ner

EPD/Certifikat

Läs mer om våra material och lösningar

Vi kan hjälpa dig att skapa nya förpackningar för torra livsmedel eller att optimera dina befintliga förseglade påsar. Vår expertis och våra Pack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningslösningar.

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och structurella förpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

inspiration

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än vi...

Klarar papperspåsar utmaningen? Inga problem

Miljöfördelarna med att använda engångspåsar av plast ifrågasätts över hela Europa och världen. Men kan papperspåsar ersätta dem och klara...

Kontakt

Den första förseglade pappersförpackningen

Kontakta oss här