BillerudKorsnäs FibreForm® upprättstående påsar – med naturlig känsla

Upprättstående påsar av BillerudKorsnäs FibreForm påverkar ständigt den globala livsmedels- och konsumentförpackningsmarknaden att röra sig från fasta och mot flexibla lösningar. En upprättstående papperspåse med mer styvhet är ett hållbart alternativ till säckiga och sladdriga upprättstående påsar av plast, och har dessutom en oöverträffad haptisk känsla och ett eftersträvat naturligt utseende.

Snyggt yttre – säkert inre

BillerudKorsnäs FibreForm har utmärkt körbarhet i befintliga form- och påsförseglingsmaskiner, och kan även köras i ultraljudssvetsmaskiner. Varumärkeshöjande 3D-effekter kan tillföras utan värme eller ånga. Påsarna är livsmedelssäkra och kan lamineras med en stor mängd olika barriärer. Pip finns som valfri utrustning.

Ladda ner

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig att skapa nya lösningar för formbara pappersförpackningar eller att optimera dina befintliga förpackningar. Vår expertis och våra labb-tjänster sträcker sig från kunskap om kreativa förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningslösningar.

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och structurella förpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

inspiration

Paolo Robertos färska pasta omfamnad av BillerudKorsnäs FibreForm®

Nu lanserar Paolo Roberto sina första livsmedel på den svenska marknaden under varumärket PAOLOS. Det rör sig om pasta och såser. BillerudKorsnäs...