BillerudKorsnäs D-Sack® försvinner i cementblandaren

Upptäck BillerudKorsnäs D-Sack, som utvecklats tillsammans med LafargeHolcim – en produkt som försvinner i cementblandaren och minimerar både cementsvinn och avfallshantering, samtidigt som den bidrar till en renare, säkrare och hälsosammare arbetsplats. Den upplösningsbara papperssäcken D-Sack optimerar tiden för hantering och blandning, och bidrar till en minimal avfallshantering.

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig skapa nya papperssäckar eller optimera dina befintliga lösningar med förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial. Vår expertis och våra Sack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningsslösningar.

Läs mer

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och vår industriförpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

Läs mer

inspiration

QuickFill® Clean – andas naturligt

QuickFill Clean är den senaste innovationen inom cementindustrin och ger cementtillverkare som använder vävda polypropensäckar möjlighet att...

Tvåbladig brun BillerudKorsnäs QuickFill® SE 80 + 80g för 50 kg cement

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina femtiokilons cementsäckar.