Seal Lab – 40 års erfarenhet och expertis

Vårt utvecklingscenter för medicinska förpackningar, Seal Lab, har till uppgift att vetenskapligt testa produkternas funktions- och produktionstillförlitlighet. Vi har inhämtat kunskap och undersökningsdata under mer än 40 år för att kunna erbjuda dig de bästa råden gällande steril förpackning av medicinsk utrustning.

Kombinationen som skyddar

Vårt Seal Lab hjälper dig att räkna ut rätt kombination av medicinskt papper, film och sterilisering. I kombination med utvald väv bibehåller BillerudKorsnäs SteriKraft®s mikrobiella barriärer ett obrutet hygienisk band genom hela steriliseringen och fram tills dess att produkten används.

Skyddar säkert fram till användning

Bibehåll en steril barriär samt högt punkteringsskydd och slitstyrka genom hela leveranskedjan. Alla våra papper är tillverkade av 100 % rent nyfiber. Det ger pappret tillräcklig styrka och flexibilitet för att det från produktion till användning ska stå emot punktering, sprickor och förtunning.

Rätt försegling – inget fibersläpp

Garanterar att produkten är lättanvänd, lättöppnad och uppträder på ett pålitligt sätt vid bruk. Vi hjälper dig att undvika fibersläpp och räknar ut lämplig försegling för alla tänkbara förhållanden och temperaturer. Vår expertis på området är erkänd och betrodd.

Ladda ner

Vi står till tjänst och tillför mervärde

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du alltid har tillgång till vårt utbud av kraftpapper för påsar, och för att ge support när det behövs. Vi kan alltid förse dig med den bästa leveransmodellen oavsett var du befinner dig i världen. Vårt Pack Lab står till ditt förfogande när du vill optimera dina pappersförpackningar. Om du behöver teknisk support hjälper vi dig på plats. Vårt globala nätverk ligger till grund till våra tjänster och är en enastående tillgång. Utnyttja den gärna fullt ut.

Logistik och leverans

För att säkerställa leverans och en effektiv process svarar vårt hängivna supportteam på ditt samtal utan dröjsmål.

  • Orderbekräftelse
  • Avvikelserapportering
  • Punktlighet med full spårbarhet

Teknisk service

Vår tekniska expertis finns tillgänglig för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt. Dra nytta av vår kunskap, labbservice och proaktiva teknikservice.

  • Proaktiv konsultation
  • Workshops och utbildning
  • Experthjälp på plats

Smarter Packaging Services

Vi kan hjälpa dig att skapa nya förpackningar för dina kunder eller förbättra deras nuvarande lösningar och på så sätt skapa hållbara och lönsamma affärsrelationer.

  • Förpackningsinnovation
  • Förpackningsoptimering
  • Utbildning & workshops

inspiration

Kampen mot plastavfall i haven

Tidigare i vår organiserades tvådagarskonferensen Beyond Plastic i Monaco för att lyfta viktiga frågor kring plastavfall i haven. Ideella...

Tänjer på gränserna för förpackningar

Hur arbetar branschen med innovation och vilka positiva effekter har det på vår omvärld? Mikael Ankerfors gör plats i sitt schema för att berätta...