Cartonboard – förstklassigt material för förpackningar

Lättviktning

Vi använder nyfiber som gör materialet så starkt att förpackningsvikten kan reduceras utan att det kompromissar med prestandan – vilket spar resurser.

Formbarhet

Starkt och robust material i nyfiber för innovativ formbarhet och optimal förpackningsprestanda. Helbestrukna produkter med hög vithet och slät yta med förstklassig färgåtergivning.

Service

Skräddarsydda lösningar tas fram av vår hängivna personal som hjälper dig avgöra vilken servicenivå som bäst uppfyller dina behov.

Carton Solutions

Specialisthjälp med att optimera dina idéer om förpackningsdesign genom enkel åtkomst till avancerad utrustning och materialexpertis.

 

Som ledande tillverkare av förpackningsmaterial är vi fast beslutna att framställa de bästa materialen av nyfiber för kartongförpackningar. BillerudKorsnäs kartongutbud består av Artisan, Light, Carry och White och är avsett för premiumförpackningar, då de erbjuder de allra bästa ytegenskaperna och tryckresultaten. För första gången har funktionalitet, formbarhet, tryckbarhet och framförallt hållbarhet kombinerats – med syfte att överträffa kraven och önskemålen genom hela värdekedjan.

BillerudKorsnäs utvecklar vår kartong för att du ska få ett material med exceptionell styrka och utomordentliga grafiska egenskaper – så att du kan skapa bästa möjliga förpackningar.

BillerudKorsnäs White

Vår mest sofistikerade kartong. Den helbestrukna ovansidan och lättbestrukna baksidan ger en exklusiv känsla av premiumförpackning.

BillerudKorsnäs Artisan

Med en behaglig silkeslen yta, lättbestruken ovansida och obestruken vit baksida har denna produkt fantastiska taktila ytegenskaper som lämpar sig utmärkt för formbarhet och prägling.

BillerudKorsnäs Light

Med sin helbestrukna ovansida, obestrukna insida och bruna baksida har detta material en slät, högvit tryckyta med suverän tryckåtergivning för kosmetikförpackningar – och är det perfekta valet för livsmedel i premiumsegmentet.

BillerudKorsnäs Carry

En av de starkaste kartongprodukterna på marknaden – perfekt för tunga produkter då styrkan i förpackningen gör att kartongen inte går sönder. Välbalanserade ytegenskaper och hög vithet för utmärkt bildtryck och högkvalitativ färgåtergivning.

Vi på Carton Solutions hjälper varumärkesägare, konverterare och kreativa designbyråer att överföra sina idéer om förpackningsdesign till tillförlitliga förpackningslösningar som sticker ut i mängden. Med våra hängivna medarbetare och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera förslag på strukturell design inom två veckor efter en projektgenomgång.

Carton calculator – optimera dina förpackningar

Med vår Carton calculator kan du optimera din förpackning. Specificera förpackningens mått, transportförhållanden, luftfuktighet och staplingsmetod och ta på så sätt fram en rekommendation på material som uppfyller alla dina krav.

Tjänster i världsklass – på dina villkor

Våra unika tjänster är specifikt utvecklade för att vara kompatibla med alla dina förpackningskrav. Tillsammans med dig optimerar våra specialister din förpacknings prestanda, skapar skräddarsydda tjänster för just dig och ger support i ditt utvecklingsprojekt. För att säkerställa att dina processer fungerar så smidigt som möjligt får du en specifik kontaktperson som hjälper till med eventuella frågor.

Logistik och leverans

Vår kunskap och våra tjänster känner inga geografiska gränser. Med sin stora kunskap om olika branscher och material är vår kundservice och vårt säljteam väl rustade att snabbt svara på frågor. Tack vare vår flexibilitet kan vi tillhandahålla personliga lösningar och leveransalternativ.

 • Omgående orderbekräftelse
 • Säker spårning av din order
 • Punktliga leveranser med helhetsgaranti

Standardnivåer för service:

 • Standard
 • Plus
 • Express

 

Teknisk service

Våra teknikspecialister finns tillgängliga för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

 • Proaktiv konsultation
 • Experthjälp på plats

 

 

 

Smarter Packaging Services/Carton solutions

Vi har expertisen, processerna och verktygen för att ta ditt varumärkes förpackningar ett steg längre. Med vår hängivna personal och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera förslag på strukturell design inom två veckor efter en projektgenomgång.

 • Utbildning & workshops
 • Förpackningsinnovation
 • Förpackningsoptimering
Läs mer

inspiration

Packaging that tells a good story

New techniques for unfolding your brand. Even a small package can carry all brand communication you could possibly wish for. Your packaging can...

Shape inspired by nature

Consumer packaging for perfume, converted and printed on BillerudKorsnäs White 270 gsm. A lightweight pack with a clean, fresh appearance.

New strength and stability

The white prototypes are used for demonstrating design possibilities, material properties in a real-life context and convertability. Because...

Kontakt

Cartonboard

Kontakta oss här