CrownBoard The Mark of a New Era

Vårt nya varumärke CrownBoard är en cartonboardfamilj med tre produkter, samtliga gjorda av 100 % starka nyfibrer från långsamt växande nordiska skogar. Med ett ökande miljömedvetande ställs nya hårda krav på förpackningar – därför har vi tagit fram material som är klimatsmart, förnybart, återvinningsbart och ansvarsfullt producerat.

VAD ÄR NYTT?

CrownBoard Prestige – perfekt för digitaltryck

Höga krav och små upplagor? Digitalt kvalitetstryck ger dig utmärkta resultat i bildåtergivingen. Se exempel här.

Vattentålig förpackning – bättre än plast

En riktig utmaning – att skapa en superstark och vattentålig box i kartong, för de tunga jobben.

Ett komplett erbjudande

Den senaste generationen cartonboard, så klart! Och dessutom allt från förpackningsoptimering till support för din affär och punktliga leveranser.

CROWNBOARD-FAMILJEN

CrownBoard Prestige™

CrownBoard Prestige ger dig en unik kombination av styrka och tryckbarhet. Tack vare strukturen och formbarheten tål den många intag och olika konverteringsprocesser utan att det påverkar kartongens utseende eller egenskaper. Den högvita ytan ger fantastiska tryckresultat – och uppfyller de högt ställda förväntningarna i premiumsegmenten.

CrownBoard Artisan™

CrownBoard Artisan talar till alla sinnen. Den speciella silkeslena ytan tillför en extra taktil dimension till förpackningen – och bidrar till upplevelsen av vad varumärket står för. Men även om den känns mjuk på ytan är den stark och robust, med utmärkta förpackningsegenskaper och möjligheter till lightweighting.

CrownBoard Craft™

CrownBoard Craft är starkt och mångsidigt. Den vita högbestrukna ytan ger tryckresultat i nivå med de flesta helvita kartongkvaliteter. Den naturligt bruna baksidan förstärker det kraftfulla intrycket och ger materialet en egen rustik karaktär. Hela ytviktsspannet är optimerat för lightweighting för att sänka kostnader och minska miljöpåverkan

DIN KUNSKAPSRESURS

Expertis närhelst du behöver den

Carton Solutions hjälper dig effektivisera processer och förbättra din förpackning: bättre skydd av förpackningens innehåll, utvecklad design, användarvänlighet och attraktionskraft, kostnadsfaktorer och miljöegenskaper. Vi har expertisen och den tekniskt avancerade utrustningen för att optimera din förpackningslösning – eller skapa en helt ny.

Visuella effekter – obegränsade möjligheter

Ett starkt visuellt intryck är avgörande för premiumvarumärken. Vi har kunnandet och verktygen för att hjälpa dig ta höjd i valet av effekter. Tryckytan hos CrownBoard är idealisk för verklighetstroget tryck med klar färgåtergivning och för tekniker och effekter som djupprägling, foliering och effektlacker. Och varför vara fyrkantig när du kan dra nytta av materialets suveräna formbarhet?

FULL SUPPORT HELA VÄGEN

Din personliga servicespecialist

Din kontaktperson är en servicespecialist som alltid är redo att hjälpa till med allt från dina förfrågningar till leveransupplägg. Du möter en vänlig röst i telefonen – och personlig support från någon som kan din affär och som talar ditt språk.

Läs mer

Skräddarsydd service

Du har stor nytta av vår flexibilitet när det gäller volymer, ledtider och leveranssätt. Det är alltid dina behov som dikterar leveransmodeller, logistiktjänster och samarbetsformer. Din kundservicespecialist skräddarsyr en lösning som passar dig.

Läs mer

Support hela vägen

När du gör affärer med oss slutar det inte vid själva försäljningen. Vi förbinder oss att ställa upp med all support du kan behöva. Du får tillgång till ett helt servicepaket, från proaktiva konsulttjänster till praktisk support på plats närhelst du behöver det. Vi övervakar testkörningar, löser problem och finns där för att säkerställa produktivitet och hög kvalitet.  

Läs mer

Beställ provboken

För mer information, prover och demonstratorer, kontakta din säljare.