BillerudKorsnäs Artisan

Med Artisans lättbestrukna ovansida och obestrukna baksida fås unikt taktila ytor. Tack vare att ytan är len, är materialet perfekt för paketering av exklusiv konfektyr, hälso- och skönhetsprodukter, parfym och kosmetika. Eftersom Artisan är så starkt kan du få en hållbar lösning med lägre förpackningsvikt.

Lättviktning

Eftersom materialet är såpass starkt kan gramvikten sänkas utan att det påverkar förpackningens prestanda. Samtidigt är materialet tillräckligt styvt och stabilt för att ge ett fullgott skydd – och det tål lika mycket som tyngre kartongtyper.

När det känns rätt

Ge dina förpackningar en ny dimension med en len och slät yta som ger en taktil upplevelse när du tar på den.

En mjukare sida

Med en varmare vit nyans framträder ytans mjukare karaktär bättre. Du kan skapa livfulla färger och få perfekt återgivning av högupplösta bilder.

Lackat och klart

Applicera blank UV-lackering på den lättbestrukna ytan för att skapa en vacker visuell effekt som fångar blicken.

Produktsortiment

Produkt Ytvikt
(Tjocklek)
Förpackningshållbarhet Grafiskt utseende
BillerudKorsnäs Artisan
Helvit kartong med en unik kombination av extrem formbarhet och enastående tryckbarhet BillerudKorsnäs Artisan specifikation
235-380 g/m2

(340-630 µm)

Tjänster i världsklass – på dina villkor

Våra unika tjänster är specifikt utvecklade för att vara kompatibla med alla dina förpackningskrav. Tillsammans med dig optimerar våra specialister din förpacknings prestanda, skapar skräddarsydda tjänster för just dig och ger support i ditt utvecklingsprojekt. För att säkerställa att dina processer fungerar så smidigt som möjligt får du en specifik kontaktperson som hjälper till med eventuella frågor.

Logistik och leverans

Vår kunskap och våra tjänster känner inga geografiska gränser. Med sin stora kunskap om olika branscher och material är vår kundservice och vårt säljteam väl rustade att snabbt svara på frågor. Tack vare vår flexibilitet kan vi tillhandahålla personliga lösningar och leveransalternativ.

 • Omgående orderbekräftelse
 • Säker spårning av din order
 • Punktliga leveranser med helhetsgaranti

Standardnivåer för service:

 • Standard
 • Plus
 • Express

 

Teknisk service

Våra teknikspecialister finns tillgängliga för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

 • Proaktiv konsultation
 • Experthjälp på plats

 

 

 

Smarter Packaging Services/Carton solutions

Vi har expertisen, processerna och verktygen för att ta ditt varumärkes förpackningar ett steg längre. Med vår hängivna personal och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera förslag på strukturell design inom två veckor efter en projektgenomgång.

 • Utbildning & workshops
 • Förpackningsinnovation
 • Förpackningsoptimering
Läs mer

inspiration

Sharing Moments

Gift box for confectionery, converted and printed on BillerudKorsnäs Artisan 270 gsm. The clever and interesting design of the open/close...