CrownBoard Artisan – talar till sinnena

CrownBoard Artisan tillför en skön taktil känsla till din förpackning – och skapar sympati för varumärket. Den höga styrkan i förhållande till låg vikt gör Artisan perfekt för lightweighting. Lägre förpackningsvikt betyder minskade kostnader och mindre miljöpåverkan.

CrownBoard Artisan

CrownBoard Artisan har en mjukt silkeslen yta, men är trots detta det ett suveränt tåligt material – tillverkat av starka nordiska nyfibrer och uppbyggt i flera lager, perfekt för olika tryck- och konverteringsmetoder. Den taktila ytan gör att förpackningen kan ge en ytterligare dimension till varumärkets image. Med lightweighting kan ett varumärke också visa sitt engagemang i hållbarhetsfrågor.

Fräscht val för parfymer

Parfym är sensuellt, och de fräscha dofterna matchar den sköna taktila känslan och det visuella intrycket. Här medverkar CrownBoard Artisan till differentieringen av varumärket genom att tillföra ett unikt extra element. Artisans mjuka, släta och lättbestrukna yta ger även tryckresultat av hög kvalitet, vilket gör att den sticker ut på butikshyllan.

Känsla för kosmetika

När det gäller kosmetika är förpackningen allt. Det är en lågdifferentierad produktgrupp, och tricket för att lyckas är att sticka ut på ett sätt som höjer förväntningarna på produkten. Den taktila faktorn är avgörande. Och tack vare materialets formbarhet blir det möjligt att göra små förpackningar i komplex design. Här kommer CrownBoard Artisan till sin rätt.

Produktsortiment

Produkt Ytvikt
(Tjocklek)
Förpackningshållbarhet Grafiskt utseende
BillerudKorsnäs Artisan
Helvit kartong med en unik kombination av extrem formbarhet och enastående tryckbarhet BillerudKorsnäs Artisan specifikation
235-380 g/m2

(340-630 µm)

Beställ provboken

För mer information, prover och demonstratorer, kontakta din säljare.