BillerudKorsnäs Carry

BillerudKorsnäs Carry är starkt, hållbart och har hög slitstyrka. Den fina vitbestrukna ytan ger fantastiska resultat vid återgivning av produktbilder. Carry är den starkaste kartongtypen på marknaden och är perfekt för specialförpackningar och förpackningar för exklusiva drycker, verktyg, batterier och tunga reservdelar.

Lättviktning

Lättviktning betyder att mindre råmaterial används i förpackningen. Detta innebär i sin tur färre transporter och minskade krav på lagerförvaring – faktorer som skapar mer gynnsamma förhållanden för en hållbar framtid. Våra kartongtyper är såpass starka att gramvikten kan sänkas utan att det påverkar förpackningarnas prestanda.

Lättöppnat

Tack vare den höga slitstyrkan är det lätt att ordna integrerade lösningar som rivremsor, handtag och säkerhetsförslutningar.

Håll hårt!

Exklusiva förpackningar för drycker kräver ett stadigt material med ett bra grepp som ökar känslan av lyx och på så sätt kommunicerar det höga värdet till kunden.

Vik här

Dubbelvikningar ställer höga krav på materialet. Själva vecket utsätts för stora påfrestningar. BillerudKorsnäs Carry är så tåligt och starkt att det inte spricker i bigarna.

Produktsortiment

Produkt Ytvikt
(Tjocklek)
Förpackningshållbarhet Grafiskt utseende
BillerudKorsnäs Carry
En extremt stark kartong för maximal exponering med minimal materialåtgång BillerudKorsnäs Carry specifikation
350-480 g/m2

(505-720 µm)

Tjänster i världsklass – på dina villkor

Våra unika tjänster är specifikt utvecklade för att vara kompatibla med alla dina förpackningskrav. Tillsammans med dig optimerar våra specialister din förpacknings prestanda, skapar skräddarsydda tjänster för just dig och ger support i ditt utvecklingsprojekt. För att säkerställa att dina processer fungerar så smidigt som möjligt får du en specifik kontaktperson som hjälper till med eventuella frågor.

Logistik och leverans

Vår kunskap och våra tjänster känner inga geografiska gränser. Med sin stora kunskap om olika branscher och material är vår kundservice och vårt säljteam väl rustade att snabbt svara på frågor. Tack vare vår flexibilitet kan vi tillhandahålla personliga lösningar och leveransalternativ.

 • Omgående orderbekräftelse
 • Säker spårning av din order
 • Punktliga leveranser med helhetsgaranti

Standardnivåer för service:

 • Standard
 • Plus
 • Express

 

Teknisk service

Våra teknikspecialister finns tillgängliga för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

 • Proaktiv konsultation
 • Experthjälp på plats

 

 

 

Smarter Packaging Services/Carton solutions

Vi har expertisen, processerna och verktygen för att ta ditt varumärkes förpackningar ett steg längre. Med vår hängivna personal och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera förslag på strukturell design inom två veckor efter en projektgenomgång.

 • Utbildning & workshops
 • Förpackningsinnovation
 • Förpackningsoptimering
Läs mer

inspiration

Trender som formar framtidens affärsperspektiv

Utmana konventionella förpackningar – trender som formar framtidens affärsperspektiv: I BillerudKorsnäs trendrapport presenterar vi sex...

Hemligheterna bakom Bunches framgång?

Ett kreativt sinne och ett ark BillerudKorsnäs Light kartong blev den ultimata förpackningslösningen för Bunches by Blomrum, en liten...