BillerudKorsnäs White

Med sin unika kombination av extrem formbarhet och enastående tryckyta är BillerudKorsnäs White mycket väl lämpat för premiumförpackningar där design, form, grafik och hållbarhet samverkar för att skapa bästa möjliga konsumentupplevelse. Den har helbestruken ovansida, lättbestruken baksida och är ett mångsidigt material framtaget av 100 % nyfiber.

Lättviktning

Vi arbetar för en hållbar framtid. Genom att minska mängden material i våra förpackningar kan vi minska miljöpåverkan. Eftersom kartongtypen är såpass stark kan gramvikten sänkas utan att det påverkar förpackningens prestanda. Samtidigt ger den ett fullgott skydd, är styv och stabil och tål lika mycket som tyngre kartongtyper.

När utseendet räknas

Optimal fiberkomposition erbjuder mycket goda tryckegenskaper med skarpa detaljer och livfull färgåtergivning.

Styrka du kan lita på

White – en kartong sammansatt av flera skikt, minimerar risken för delaminering, speciellt runt känsliga områden som bigar och kanter.

På djupet

Hög styrka möjliggör överlägset djupare prägling med skarpa kanter utan risk för sprickor.

Produktsortiment

Produkt Ytvikt
(Tjocklek)
Förpackningshållbarhet Grafiskt utseende
BillerudKorsnäs White
Helvit kartong med en unik kombination av extrem formbarhet och enastående tryckbarhet BillerudKorsnäs White specifikation
220-400 g/m2

(285-620 µm)

Tjänster i världsklass – på dina villkor

Våra unika tjänster är specifikt utvecklade för att vara kompatibla med alla dina förpackningskrav. Tillsammans med dig optimerar våra specialister din förpacknings prestanda, skapar skräddarsydda tjänster för just dig och ger support i ditt utvecklingsprojekt. För att säkerställa att dina processer fungerar så smidigt som möjligt får du en specifik kontaktperson som hjälper till med eventuella frågor.

Logistik och leverans

Vår kunskap och våra tjänster känner inga geografiska gränser. Med sin stora kunskap om olika branscher och material är vår kundservice och vårt säljteam väl rustade att snabbt svara på frågor. Tack vare vår flexibilitet kan vi tillhandahålla personliga lösningar och leveransalternativ.

 • Omgående orderbekräftelse
 • Säker spårning av din order
 • Punktliga leveranser med helhetsgaranti

Standardnivåer för service:

 • Standard
 • Plus
 • Express

 

Teknisk service

Våra teknikspecialister finns tillgängliga för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

 • Proaktiv konsultation
 • Experthjälp på plats

 

 

 

Smarter Packaging Services/Carton solutions

Vi har expertisen, processerna och verktygen för att ta ditt varumärkes förpackningar ett steg längre. Med vår hängivna personal och vår avancerade labbutrustning kan vi utveckla, raffinera och dokumentera förslag på strukturell design inom två veckor efter en projektgenomgång.

 • Utbildning & workshops
 • Förpackningsinnovation
 • Förpackningsoptimering
Läs mer

inspiration

Style and Shape

Blister-dispensation medical packaging, made of BillerudKorsnäs White 220 gsm, demonstrating the design possibilities offered by a really strong...

Shape inspired by nature

Consumer packaging for perfume, converted and printed on BillerudKorsnäs White 270 gsm. A lightweight pack with a clean, fresh appearance.