Här börjar en ny era

Vårt nya varumärke CrownBoard är en cartonboardfamilj med tre produkter, samtliga gjorda av 100 % starka, smidiga träfibrer från långsamt växande nordiska skogar. Med ett ökande miljömedvetande ställs nya hårda krav på förpackningar – därför har vi tagit fram material som är klimatsmart, förnybart, återvinningsbart och ansvarsfullt producerat.

Mervärde

CrownBoard är mer än bara själva kartongen. Det är ett helhetsgrepp där ledande expertis, ett komplett serviceerbjudande och daglig support ingår.

Lightweighting

Vårt material är gjort av nyfiber. Det gör kartongen såpass stark att det går att minska förpackningens vikt utan att det äventyrar dess viktiga förpackningsegenskaper. Det ger lägre kostnader och mindre miljöpåverkan.

Hög prestanda

Förpackningskartongen vi producerar är stark och styv, vilket i sin tur gör den smidig att trycka och konvertera. Och den tål all krävande hantering hela vägen till konsumenten.

Attraktionskraft

CrownBoard har en jämn yta som ger perfekta tryckresultat och verklighetstrogen färgåtergivning. Visuellt kraftfulla förpackningar för varumärken i premiumsegmenten.

Här är nya CrownBoard

CrownBoard är en familj bestående av tre cartonboardprodukter som alla delar samma enastående förpackningsegenskaper. Vilken du väljer kan bero på storlek eller vikt på produkten som du vill förpacka. En annan viktig faktor är hur väl kartongen passar varumärkets image. Det kan också handla om hur kartongen ser ut – känslan, karaktären, personligheten. Man kan säga att produkterna har tre helt olika personligheter.  

CrownBoard Prestige™

CrownBoard Prestige ger dig en unik kombination av styrka och tryckbarhet. Tack vare styrkan och formbarheten tål den många intag och olika konverteringsprocesser utan att det påverkar kartongens utseende. Den högvita ytan ger fantastiska tryckresultat – och uppfyller de högt ställda förväntningarna i premiumsegmenten.

CrownBoard Artisan™

CrownBoard Artisan talar till alla sinnen. Den speciella silkeslena ytan tillför en extra taktil dimension till en förpackning – och bidrar till upplevelsen av vad ett varumärke står för. Men även om den känns mjuk på ytan är den stark och robust, med utmärkta förpackningsegenskaper och möjligheter till lightweighting.

CrownBoard Craft™

CrownBoard Craft är starkt och mångsidigt. Den vita högbestrukna ytan ger tryckresultat i nivå med de flesta helvita kartongkvaliteter. Den naturligt bruna baksidan förstärker det kraftfulla intrycket och ger materialet en egen rustik karaktär. Hela ytviktsspannet är optimerat för lightweighting för att sänka kostnader och minska miljöpåverkan.

Ett högre värde till ditt varumärke

CrownBoard levereras tillsammans med unik kunskap och ett omfattande servicepaket. Vårt värdeerbjudande omfattar allt som gör det enkelt att göra affärer med oss. Det innehåller rätt kartongkvalitet, förpackningskoncept, kunskapsöverföring och den dagliga supporten som gör allting bekvämare och enklare.  

Material i framkant

Med samlad erfarenhet sedan 1855, stora investeringar i moderna produktionsanläggningar och omfattande forskning och utveckling erbjuder vi förpackningsmaterial på premiumnivå. Ren och klimatsmart lättviktskartong, gjord av 100 % nyfiber, framställd för att optimera förpackningsegenskaper, styrka och utseende.  

Carton Solutions

Din kunskapsresurs för att effektivisera processer och förbättra förpackningen avseende skydd av produkten, design, kostnadsfaktorer, användarvänlighet, miljöegenskaper och attraktionskraft. Vi har expertisen och den tekniskt avancerade utrustningen för att optimera din förpackningslösning – eller skapa en helt ny.

Supply chain support

Vi erbjuder daglig personlig service på ditt eget språk. Skräddarsydda leveransmodeller och logistiklösningar som säkerställer smidiga processer och hög leveransprecision. En vänlig röst i telefonen – din personliga servicespecialist som kan din affär och kan svara på dina frågor.

Beställ en swatch book, nu!

För mer information, prover och demonstratorer, kontakta din lokala säljare.

Kontakta oss