Nyhet
7 dec 2017, 11:03 CET

God jul och gott nytt år

En julbock och kransar av granris.

"Årets sista nyhetsbrev, det är helt galet vad tiden rinner iväg. Då är det bra med den halvhalt som jul och nyår ger. En av mina arbetsuppgifter är att sammanfatta vad som har hänt under året för att vi ska veta vad vi ska satsa på att göra nästa år. Varje år slås jag av vad mycket som sker under ett år och vilken energi som finns hos alla kollegor och skogsägare. Det som slår mig lite extra i år är att skogen och skogsråvaran verkligen har tagit plats i framtiden! Omvärlden har fått upp ögonen för vilka fantastiska produkter som kan göras av virke och att bruka och använda skogen faktiskt bidrar till att rädda världen, både när det gäller att fasa ut andra, inte så miljövänliga material och att binda koldioxid. Det måste kännas bra att äga skog och veta att man kan bidra med allt det!

Vi på redaktionen vill passa på att tacka alla läsare som bidragit med kommentarer och åsikter under året och ett extra tack till er som deltagit i reportage och artiklar! Nu önskar vi att helgerna ger dig fina minnen att bära med under kommande år!"

Caroline Rothpfeffer, Billerud Skog

Missa inte

Närbild på blåbärsbuske i skogen.

Sköt skogen på rätt sätt

En välskött skog ger bäst ekonomisk avkastning på lång sikt. Planera dina åtgärder så skapar du de bästa förutsättningarna för skogens tillväxt.
Fritid i skogen

Den magiska vårvintern

Under några få veckor förenas vinter och vår i skön samklang i fjällen. Kylan på nätterna ger kall, hård snö samtidigt som vårsolen värmer.