Elektriker

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

 

Vi söker nu efter elektriker till vår produktionsanläggning i Karlsborg

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tjänsterna är vikariat på heltid under juni, juli och augusti. Arbetstiden är förlagd på dagtid 06.30-15.15.

 

Som sommarjobbare på El/Automation inom Underhåll är du en viktig del i ett team där du kommer att få möjlighet att arbeta och prova på förebyggande underhåll samt att felsöka, analysera och åtgärda fel i produktionsutrustningen. Du kommer att tillsammans med en erfaren medarbetare utföra service- och reparationsarbeten på våra anläggningar genom fortlöpande tillsyn och snabba arbetsinsatser vid oförutsedda stopp, haverier och planerade stopp. Kontroll, trimning och felsökning av styr- och reglerkretsar är exempel på vad du får möjlighet att utvecklas inom.
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Till denna roll välkomnar vi därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund.

Kvalifikationer

·         Pågående eller avslutad gymnasieutbildning inom el med godkända betyg.

·         Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·         Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Du är noggrann och drivande med förmåga att ta initiativ som krävs för att nå resultat. Arbetet förutsätter att du är bra på att samarbeta med andra. Vi har som mål att arbeta mer förebyggande så det är viktigt att du kan analysera och hitta långsiktiga lösningar. Detta gör du tillsammans med andra så är det viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jukka Ohtonen, Gruppchef Automation, tel 0923-664 25 alt Jukka.Ohtonen@billerudkorsnas.com
Roger Lahti, Sektionschef El/Automation, tel 0923- 662 99 alt Roger.Lahti@billerudkorsnas.com 

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28!


Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.