Exjobb

På BillerudKorsnäs är ditt exjobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för oss att få lära känna våra potentiella framtida medarbetare. Om du gör ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i vår spännande verksamhet som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Examensarbeten på BillerudKorsnäs genomförs alltid utifrån företagets behov och att det finns goda förutsättningar för en bra handledning. Exempelvis kan examensarbeten göras inom områden såsom Produktion, Underhåll, Process utveckling, R&D, Supply Chain, Logistik, Inköp, IT, Marknad, Ekonomi & Finans samt HR. Majoriteten av våra examensarbeten är kopplade till vår produktion och genomförs därmed lokalt vid våra produktionsanläggningar.

Fördelar med exjobb

Att göra ditt examensarbete på BillerudKorsnäs är ett bra sätt att lära känna oss som din potentiella framtida arbetsgivare samtidigt som du får chansen att visa vad du går för. Du får möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande frågor, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden. Det är viktigt att den tid som du gör ditt examensarbete är utvecklande, både för dig och för oss. Vi söker därför studenter med rätt driv, professionalism och den innovationskraft som kan utmana oss till att förbättra vår verksamhet.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Under ”Lediga exjobb” lägger vi löpande ut examensarbeten som du är välkommen att söka. Här publiceras våra definierade examensprojekt samt att du har möjliget att göra en intresseanmälan till den anläggning som passar dig bäst. Där får du även chansen att komma med din egen idé för ett exjobb inom BillerudKorsnäs.

Se även

Therese gick från exjobb till Utvecklingsingenjör

Therese blev tipsad om att söka BillerudKorsnäs exjobb via en klasskompis på universitetet, något som ledde till en anställning. Läs mer här.

Exjobbet gav Britta en anställning som Trainee

Britta hamnade bredvid bredvid BillerudKorsnäs Hållbarhets- och Kommunikationsdirektör på ett seminarium, något som visade sig vara vägen in.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.