Operatör till Driften, Kartongbruket

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu drivna Operatörer som vill sommarjobba i Frövi

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg.

Att vara skiftgående Operatör för Driften är ett varierande arbete där du är en viktig del av ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Du kommer få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.
Du kan vara Operatör och tillhöra avdelningarna Utlastning och Balmassa. De huvudsakliga arbetsuppgifterna där består av att med hjälp av truck, lasta och lossa diverse material. Det ingår även, till en viss del processövervakning av vår kartongtillverkning där datorer är det främsta verktyget.
Du kan även arbeta som Operatör och tillhöra Driften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir då att tillsammans med ett skiftlag processövervaka tillverkningsprocessen, oftast från ett kontrollrum. Det ingår även praktiskt arbete som innebär framförande av både truck och travers.

 Du kommer att arbeta med:

  • Framförande av truck och travers
  • Datahantering för styrning och övervakning
  • Processövervakning

En Operatör arbetar utifrån 3-skift vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan förmiddag, eftermiddag, natt och helg. Produktionen är en dygnet runt verksamhet vilket betyder att vi behöver ha operatörer på plats oavsett klockslag.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har en gymnasieutbildning med mekanisk eller teknisk inriktning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Operatör ska du vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är en flexibel och ansvarstagande person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledaren Srecko Lukic, Srecko.Lukic@billerudkorsnas.com / +46701677250 alt. Johan Larsson, Johan.G.Larsson@billerudkorsnas.com / +46722230184


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner hanna.eriksson@billerudkorsnas.com / +46722067033

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.