Vill du bli Förrådsarbetare?

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter semesterersättare till vår förrådsverksamhet

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb från 3 maj –  29 augusti (v.18-v.34) . Uppge redan i din ansökan vilka veckor du är tillgänglig för arbete. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

Som sommarjobbare inom förrådsfunktionen är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans arbetar med förrådsverksamheten för hela Gävle bruk för att nå uppsatta mål.

I denna tjänst handlar arbetsuppgifter exempelvis om mottagandet av ankommande gods, uppackning och registrering av artiklar. Service kring utlämning och reservationer av våra artiklar samt inventering.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel. Uppge gärna i din ansökan vilken tidsperiod du önskar sommarjobba hos oss. 

Kvalifikationer

·       Vi söker dig med gymnasium utbildning, som är minst 18år.

·       B-körkort är ett krav

·       Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer är det som avgör om du är rätt person för oss. Som förrådsarbetare hos oss värdesätter vi dig som är ansvarsfull och nyfiken att lära, med förmågan att bidra med god service och samarbetsförmåga.

Det är viktigt att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef för förrådet Eva Kovacs på 026-15 14 68.

Ansökningsinformation

Du kan förvänta dig återkoppling under senast april. Urval sker löpande.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.