Inköpare

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter en driven Inköpare som vill sommarjobba i Frövi

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 24 och senast till vecka 33. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Som Inköpare kommer du att få möjlighet att arbeta med inköp av förbrukningsmaterial, reservdelar, insatsmaterial och tjänster. Du hanterar även orderbekräftelser och fakturor samt svarar på frågor från beställare och leverantörer. Det är ett varierande arbete i en kontorsrelaterad roll, därmed förkommer också arkivering och registervård i dina arbetsuppgifter. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.
Du kommer att arbeta med:

  • Inköp av diverse material och tjänster
  • Hantering av orderbekräftelser och fakturor
  • Arkivering och registervård

 

Kvalifikationer

  • Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du fortsatt din utbildning efter gymnasiet mot en högskole- och/eller universitetsutbildning inom Supply Chain Management, ekonomi alt. liknande områden. Vi värdesätter även att du arbetslivserfarenhet från liknande roller samt att du har god datorvana.

Då vi arbetar med affärssystemet Maximo, är det meriterande om du tidigare arbetet i det systemet, erfarenhet från andra inköpssystem ses också som önskvärt. Stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Inköpare är du en noggrann person som gillar att arbeta strukturerat. Du är en lagspelare och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är även ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Häggström, Manager Inbound Supply i Karlsborg, Robert.Haggstrom@billerudkorsnas.com alt. 0702609599

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Sofia Rehnwall, HR Administratör, sofia.rehnwall@billerudkorsnas.com /0701677151

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.