Automationselektriker

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter Automationselektriker som vill sommarjobba i Rockhammar

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Som Automationselektriker kommer du att få möjlighet att prova på många spännande arbetsuppgifter inom området el och automation. Underhållsavdelningen arbetar över hela fabriken vilket innebär att du utför insatser där behov finns. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll där reparationer på el- och instrumentutrustningar vanligen förekommer.
Du kommer att arbeta med:

  • Förebyggande underhåll
  • Avhjälpande underhåll
  • Utföra kalibrering i fält och på verkstad
  • Nyinstallationer vid behov

Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen: Personsäkert underhåll med riskbedömning och effektiv planering för att bibehålla stabil drift.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot automation, instrument eller el, alt. liknande utbildning – krav på godkända betyg
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du innehar B-körkort samt att du kan uppvisa erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som ingår i rollen. Vi värdesätter även att du finner industrin som ett spännande och utmanande område att utveckla kunskap inom. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Automationselektriker ska du som person vara noggrann och trogen dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Toni Boström, Tillförordnad Sektionschef Underhåll Rockhammar. Toni.Bostrom@billerudkorsnas.com / +46760287367

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner hanna.eriksson@billerudkorsnas.com / +46722067033

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.