Operatörer till Produktion

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu ca 30 st Operatörer till våra avdelningar inom produktionsenheten i Karlborg.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund och erfarenhet.

Sommarjobben är under varierande längd under perioden juni, juli och augusti med varierande upplärningstid. Uppge gärna i din ansökan när du finns tillgänglig att börja.

Arbetstiden varierar mellan 5-skift, dagtid, 2-skift och 4-skift beroende på vilken avdelning du tillhör.

Som Operatör är du en viktig del av ett team där ni tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.  Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete som präglas av högt säkerhetstänk, dialog och trivsel. Tillsammans ser vi till att produktionen sker med säkerheten främst, och alltid med högsta kvalitét. Vanliga arbetsuppgifter för en Operatör hos oss är övervakning, rondering, renhållning, felavhjälpning, problemlösning och truck- & traverskörning. Upplärning för tjänsterna kommer att fås på plats.

Kvalifikationer

  • Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • B-körkort är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Eftersom arbetet till stor del bygger på teamarbete söker vi dig som har lätt för att samarbeta och agerar på ett respektfullt och prestigelöst sätt gentemot dina medarbetare. Du är mån om att främja gruppen och relationer med andra människor. Det är viktigt att du kan ta ansvar för eget arbete och utveckling, är analytisk och tycker om att fokusera på detaljer för att förstå dess betydelse för helheten. Du arbetar på ett strukturerat sätt med säkerheten i fokus även i stressigare situationer. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.  

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:


Ola Cederholm, Sektionschef Renseri, Tel. 0923-661 76
Gabriel Joki, Sektionschef Massa, Tel. 0923-661 41
Tomas Sundkvist, Sektionschef Lut & Kraft, Tel. 0923-66179
Peter Carlsson, Sektionschef PM2, Tel. 0923-662 35
Mikael Strand, Sektionschef TM3, Tel. 0923-663 78
Mats Karlsson, Sektionschef BM1, Tel. 0923-663 44
Jan Nilsson, Sektionschef Logistik & Utlastning, Tel. 0923-663 28

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, Tel. 0923-662 05.

Ansökningsinformation

Sista dag för ansökan: 2021-02-28

Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling därefter.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.