Semesteravlösare till Mek

Vi söker semesteravlösare till vår produktionsanläggning i Frövi, 3 mil norr om Örebro.

Om tjänsten
Vi söker semesteravlösare till Kartongbruket och Sulfatfabriken som vardera har en mekanisk verkstad som utför allehanda reparationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är lagerbyten, svetsning, smörjning, ventilbyten, svarvning av reservdelar och förebyggande underhåll.

Arbetstidsform är dagtid.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Mekanikutbildning och datorvana är önskvärt. Svetskunskaper och erfarenhet av reparationer är meriterande.

Du bör vara serviceinriktad, initiativrik, självständig, flexibel samt utåtriktad.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.