Semesteravlösare Underhåll

Vi söker nu semesteravlösare till vår underhållsavdelning i Skärblacka.

Om tjänsterna

Mekaniker
Som mekaniker vid någon av brukets verkstäder deltar du vid och utför service genom reparationsarbeten av vår processutrustning, vilket omfattar reparation och underhåll av valsar, pumpar, ventiler, filter, lagermontage och övrig maskinell utrustning på berörda avdelningar. Arbetet sker antingen direkt ute i fabrik eller i verkstad. Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerthetstänk, är serviceinriktad, flexibel och uthållig samt har lätt för att samarbeta.

El & automationselektriker
Som el och automationselektriker består arbetsuppgifterna i huvudsak av förebyggande underhåll samt att felsöka, analysera och åtgärda fel i produktionsutrustningen. Kontroll, trimning, kalibrering och felsökning av styr- och reglerkretsar är exempel på förekommande arbetsuppgifter. Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är duktig på problemlösning, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Smörjning
Som smörjare ser du till att maskinell utrustning får sin nödvändiga halt av fett och oljor för att uppnå hög driftstillgänglighet. Arbetet utförs självständigt och sker efter ett ronderingsschema utställt på dag/vecko/månadsmörjning. Utöver hantering av oljor och fett ingår även vissa tunga lyft. Visst förebyggande underhåll och maskinstyrning blir en naturlig del av det arbete som utförs. Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är nyfiken och har en god samarbets- och initiativförmåga.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med en teknisk eller industriell inriktning
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom underhållsarbete

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.