Semesteravlösare Driftsupport

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta med driftsupport i tjänsterna som Serviceman, efterbearbetningsoperatör eller vaktmästeri/postud i Skärblacka.

Om tjänsterna

Serviceman
Som serviceman arbetar du i pappersbruket där arbetsuppfiterna innebär att vara behjälplig med allehanda ärenden, bland annat att fylla på förbrukningsmaterial av olika slag. I rollen ingår även att hålla ordning och reda i miljön runt pappersmaskinerna samt utföra viss städning. Vi ser gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är serviceinriktad och tycker om att knyta kontaker.

Efterbearbetningsoperatör
Som efterbearbetningsoperatör ingår du i en målstyrd arbetsgrupp som arbetar tillsammans i pappersbruket. Gruppen hanterar bland annat rullar från produktionen, beställer och kör in material samt skär till och arkiverar prover. I arbetet ingår även att hålla ordning och reda samt viss städning. Vi ser gärna att du har ett högt säkerhetstänk samt är noggrann och ordningsam. Du är flexibel och har en känsla för service. Du kan arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga.

Vaktmästeri/Postbud
Som vaktmästare/postbud ansvarar du för all sortering och utdelning av post inom Skärblacka bruk. Dessutom förekommer diverse kontorsförrådsarbete vid vårt vaktmästeri. Som person ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är flexibel och serviceinriktad. Du kan arbeta självständigt men då visst arbete sker tillsammans med andra ser vi även att du har en god samarbetsförmåga.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg
- B-körkort
- Truckkort (ej krav för rollen som vaktmästare/postbud)

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.