Karlsborgs bruk söker

Semestervikarier till Mek/Driftsäkerhet

Vår underhållsavdelning bedriver ett kostnadseffektivt planerat underhåll med mål att nå världsklass och med säkerheten och miljön i fokus. Samtliga medarbetare i teamet arbetar tillsammans med service och reparationsarbete för att nå högsta möjliga tillgänglighet på brukets produktionsutrustning. Vill du få möjligheten att arbeta inom ett internationellt bolag med stark lokal förankring som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Oavsett om det är ditt första arbete efter studier eller om du vill testa något nytt så har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig! Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Till denna roll välkomnar vi därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund.

Om tjänsten
Vi söker semestervikarier som mekaniker samt FU-inspektörer till Mek/Driftsäkerhet inom vår Underhållsavdelning. Här får du en möjighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnspelare i verksamheten och något alla berörs av. Vår arbetsmiljö är viktigt och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Arbetet som mekaniker innefattar reparation, svetsning och förebyggande underhåll av mekanisk maskinutrustning. Arbete förekommer både ute i produktionsaläggningarna samt i någon av våra verkstäder.

Som FU-inspektör består arbetsuppgifterna främst av serviceuppdrag inom hydralik och pneumatik eller smörjning med fokus på förebyggande underhåll och service och tillståndskontroller.

Tjänsterna är semestervikariat på heltid och förlagda till dagtid men beredskap kvällar och helger kan ingå.

Kvalifikationer
Du som söker har fyllt 18 år och ha avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna inom verkstadsteknisk eller fordonsteknisk. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbete och är respektfull och öppen för dialog. Du som person är praktisk lagd, ansvarstagande och analytisk. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga att ta egna initiativ.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mats Olofsson, Gruppchef Upptagningen, tel 0923-664 23 alt mats.olofsson@billerudkorsnas.com
Jonas Nilsson, Gruppchef Sulfat, tel 0923-660 35 alt Jonas.K.Nilsson@billerudkorsnas.com
Leif Eriksson, Gruppchef Driftsäkerhet, tel 0923-664 99 alt leif.a.eriksson@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.