Karlsborgs bruk söker

Semestervikariat till Packaging Development Center

Vill du ha ett sommarjobb där du får vara med och bidra till en hållbar framtid? Ett jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum? Om ja, då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Vårt Packaging Development Center är en utvecklingsarena! Här jobbar vi i nära samarbete med våra kunder för att hitta och tekniskt utvärdera smartare förpackningslösningar. Vi söker nu en semestervikarie som Förpackningsutvecklare.Som förpackningsutvecklare hos oss arbetar du i huvudsak med att:
·  Identifiera behov hos slutanvändare
·  Ta fram idéer och koncept till nya förpackningslösningar
·  Utvärdera funktion och prestanda på förpackningar i vårt Packaging Development Center.
·  Utför förpackningstester internt och i samarbete med externa parter
·  Utvecklar förpackningslösningar kopplade till BillerudKorsnäs innovativa produkter

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk gymnasial utbildning eller påbörjat eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktutveckling, process & miljö, maskinteknik eller pappersteknik alternativt motsvarande utbildning.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är kreativ, nyfiken och tycker om utveckling. Arbetet kräver också att du är strukturerad och kan planera ditt arbete på ett bra sätt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Almkvist, Application Development Director inom Division Paper, på tel 070-6602811 alt jonas.almkvist@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.