i aM sick sons worK
Git Search_Nav_Refactoring

Yrkestraineeprogram

Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella krävs en god balans av kompetens och erfarenhet. Vi söker nu efter nästa generations nytänkare till vårt yrkestraineeprogram som startar hösten 2021.

BillerudKorsnäs yrkestraineeprogram ger dig en naturlig och komplett introduktion till vår verksamhet. Som deltagare blir du insatt i hela produktionsprocessen som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material. Samtidigt har du stor möjlighet att bygga ett starkt nätverk av kompetenta kollegor för framtida karriär inom företaget. Målet är att programmet ska leda till en kommande yrkesroll hos oss på BillerudKorsnäs.

Grunden av programmet består av utbildning som varvas med praktik under en period på sex månader. Vi ger dig en gedigen introduktion med inblick i hela processen från skog till kund. Som trainee rekryteras man till en avdelning på ett av våra bruk där man har fokus på att skapa kunskap om verksamheten utifrån avdelningen och den framtida befattningens behov.

Yrkestraineeprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta inom produktion, i drift eller underhåll.  Du har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning teknik, naturvetenskap eller el, alternativt annan erfarenhet eller kompetens inom området. Viktigast av allt är att du har viljan att lära och utvecklas, vi uppmuntrar medarbetares nytänkande och belönar goda prestationer.

Hos oss gör varje individ skillnad. Tillsammans bygger vi ett företag i framkant!

Nästa yrkestraineeprogram startar den 1 september 2021 där vi söker processoperatörer, automationstekniker och mekaniker till våra 5 svenska bruk Skärblacka, Frövi, Gruvön, Gävle och Karlsborg. Du kan läsa mer om och ansöka till en av de 24 positionerna HÄR via lediga tjänster under ansökningsperioden som är mellan 1 mars till 11 april 2021.

Se även

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

BillerudKorsnäs i världen

BillerudKorsnäs försäljningsorganisation verkar för att betjäna alla 1100 kunder på ett effektivt sätt över hela världen. Klicka här.

Titta på vår varumärkesfilm

BillerudKorsnäs varumärkesfilm utmanar konventionella förpackningar genom att våga ställa de viktiga frågorna.