i aM sick sons worK
Git Search_Nav_Refactoring

Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

En story av innovation

2016

QuickFill® Clean. Det högporösa säckpapperet gör det möjligt för luft att fly undan snabbare och cement kan därför fyllas snabbare än i vanliga säckar. Det finns mindre damm och färre maskinstopp på grund av underhåll.

2015

FreeFormPack®. Den första någonsin formbara pappersförpackningen. BillerudKorsnäs FibreForm® papper och formad i den proprietära FreeFormPack®-maskinen av Curti.

2014

BillerudKorsnäs D-Sack, utvecklad med LafargeHolcim, försvinner i mixern, vilket minimerar kull och cementavfall samtidigt som det hjälper till att skapa en renare, hälsosammare och säkrare arbetsmiljö.

2013

Axello® ZAP. Den första förseglade pappersförpackningen. En torrmatningspåsong med fördelarna med lägre förpackningsavgifter och minimerat matavfall samt ett lägre ecofootprint än motsvarande konventionella förpackningar.

2011

BillerudKorsnäs Artisan. BillerudKorsnäs Artisan har en lättbelagd toppsida och en obelagd baksida, och erbjuder unika taktila ytor.

2009

BillerudKorsnäs FibreForm®. Med extrem formbarhet kommer möjligheten att ersätta konventionell förpackning som plast med innovativt utformade BillerudKorsnäs FibreForm förpackningslösningar i många former.

Vår plattform

Strategi för en hållbar framtid

BillerudKorsnäs strategiska plattform i kombination med strategiska mål är ett kraftfullt verktyg för bolagets framtida utveckling och framgång.

Våra produktområden

Vi utvecklar och marknadsför högkvalitativa material och smartare lösningar till förpackningstillverkare, konverterare och varumärkesägare.

Nyckelfakta

Grundad
2012
Anställda
4500
Produktionsenheter
Sverige och Finland
Nettomsättning
SEK Mdr 24,4
EBITDA
SEK Mdr 2,8
Customer service centers
16 in

Kontakt

BillerudKorsnäs AB

PO Box 703

SE-169 27 Solna

Sverige

Kontakta oss via e-post

 

08 553 335 00 BillerudKorsnäs i världen